Vertalingen waar jij en je lezers enthousiast van worden

Niets is zo vervelend als een gekunstelde tekst te lezen. Een tekst zonder karakter, wie wil dat nou? Wij zorgen ervoor dat je vertaling klinkt als een sprankelend, origineel verhaal in de doeltaal.

BeeCommunication: vertalingen en copywriting. Deskundige vertalers en tekstschrijvers sinds 2010.

Wij brengen je boodschap over in de taal van jouw klant

Als je veel tijd (en geld) in je product of dienst gestoken hebt, dan wil je dat niet verloren laten gaan door een slechte vertaling. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten in heldere, begrijpelijke taal verwoord worden in de taal van jouw klant, leverancier of zakenpartner.

Aanpassen aan cultuur en gebruiken van andere landen
Op de deskundige vertalers van BeeCommunication kun je rekenen. Ze verzorgen jouw vertalingen tot in de puntjes (ook die op de i). Door hun ervaring weten ze precies wat wel en wat niet werkt in de doeltaal en passen ze uitdrukkingen en woordspelingen aan, zodat er geen misverstanden ontstaan of er onbedoelde en ongepaste dingen in de vertaalde tekst staan.

Werk jij ook graag met mensen samen?
Wij wel. Daarom benadrukken we het belang van menselijke vertalers in het vertaalproces. Tegenwoordig zijn er veel geautomatiseerde vertalingen, maar daar staan soms nog rare dingen in of echt fout gekozen woorden die de betekenis volledig veranderen. Hoe perfect het ook lijkt te zijn. Een menselijke vertaler begrijpt de context, weet dat de ene betekenis van een woord juist niet past en kiest de best passende oplossing voor jouw vertaling. Dit zijn allemaal zaken die AI en machine translation niet voor je doen, maar wij wel.

Wij vertalen ook boeken. Enkele voorbeelden:

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps
Programmeer je eigen iPhone en iPad apps
 is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps. Hierbij maak je gebruik van Apple’s krachtige, beginnersvriendelijke programmeertaal Swift. Je werkt in de playground van het gratis programma Xcode, een interactieve omgeving waar je met code kan spelen en daarbij direct het resultaat ziet!

Paperback, full colour | 336 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands

Arduino Project Handboek

Arduino Project Handboek
Het Arduino Project Handboek is een boek voor beginnende gebruikers van Arduino (ook wel Genuino genoemd). Arduino is een opensource-computerplatform dat bedoeld is voor het ontwerpen van slimme en creatieve objecten. Het boek is volledig in kleur en laat je 25 leuke en interactieve projecten bouwen.

Er wordt gewerkt met ledjes, sensoren, motoren, LCD schermen, antiblokkeersystemen en zelfs zekeringen om daarmee projecten te bouwen zoals een bewegingsmelder, een draadloos scansysteem voor identiteitskaarten, een ultrasone robot, een weerstation, videospellen voor LCD schermen en een raketwerper.

Paperback, full colour | 264 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands

Textbook MOS Excel 2016 and 2013 + Extra Exercises

Textbook MOS Excel
Excel is a calculation program, also called a ‘spreadsheet program’. Working in Excel is actually like working on a large sheet of graph paper. You can type something in each square (cell). This can be a number, text or date, but also an underlying formula which allows you to perform calculations automatically. Not only can you calculate figures with Excel, you can also select, sort and arrange them. It is therefore an ideal program to create summaries with calculations or to organize lists with data.

Paperback | 366 pagina’s | Vertaling naar het Engels vanuit het Nederlands

Professionele vertalers

Een vlotte vertaling nodig? Wij zorgen voor de juiste woordkeuze!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.