Laat je teksten nakijken door onze taaldeskundigen

Bestaande teksten waar je niet zeker van bent? Misschien klopt het grammaticaal niet helemaal of wil je dat ze consistent zijn qua taalgebruik? Wij helpen je jouw teksten te controleren en te verbeteren.

BeeCommunication: vertalingen en copywriting. Deskundige vertalers en tekstschrijvers sinds 2010.

Je teksten verbeteren en corrigeren

Als je teksten schrijft, komt het weleens voor dat je twijfelt. Klopt dit grammaticaal wel? Heb ik hier de juiste punten en komma’s staan? Kortom, soms is het handig om je teksten voor publicatie te laten controleren door een taalexpert.

Weer bij de tijd
Het kan ook zijn dat je bestaande teksten al een tijdje geleden geschreven zijn. Wil je ze weer up-to-date hebben? Dan kun je ze door onze taaldeskundigen laten herschrijven en opfrissen. Zo kan je content weer een tijdje mee!

Consistent taalgebruik
Als je teksten door verschillende medewerkers geschreven zijn, kan het zijn dat niet iedereen dezelfde begrippen of terminologie gebruikt heeft. Om te zorgen dat je teksten wel eenduidig zijn en overal dezelfde woorden gebruikt worden, om misverstanden te voorkomen en voor een uniforme tekst is het verstandig om de tekst door één persoon na te laten kijken.

Je teksten laten controleren?

Wij helpen je bestaande teksten te verbeteren of up-to-date te maken.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.