Transcriptie
van uw audiobestanden

Transcriptie: het uitschrijven van audio.
Wij verzorgen uw transcriptie.
Van vergadering tot presentatie.

Van gesproken naar
geschreven woorden

Transcriptie of transcriberen is het omzetten van gesproken teksten uit audiobestanden (audioclips) naar geschreven woorden. Wij kunnen uw audioclip voor u transcriberen, zodat u een versie “op papier” hebt. Denk bijvoorbeeld aan een online vergadering van aandeelhouders, waarvan achteraf een schriftelijke weergave van dient te worden gemaakt. Wij luisteren nauwkeurig naar de gesproken teksten en typen die voor u uit. Hiervoor worden indien bekend ook de namen van elke spreker en de tijdscodes gebruikt.

BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands
BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands

Woordelijke of letterlijke transcriptie van uw audiobestand

Bij een woordelijke transcriptie krijgt u een “nette” versie van het audiobestand. Als sprekers “uh” en dergelijke zeggen, even stotteren of een woord pas in tweede instantie correct uitspreken, dan wordt dat niet weergegeven in de uitgeschreven versie van het audiobestand. Bij een letterlijke weergave wordt juist wel alles precies zo weergegeven als het gezegd wordt, dus inclusief alle “oh” en “uh” en woordjes die onjuist uitgesproken of herhaald worden. In de meeste gevallen zult u een woordelijke transcriptie nodig hebben. Een letterlijke is bijvoorbeeld wel nodig als het om juridische procedures of interviews met een psychologisch doel gaat.

Vraag een vrijblijvende offerte voor transcriptie aan

Wilt u uw audiobestand uitgeschreven hebben? Dan rekenen wij graag de totale kosten voor u uit. Deze zijn namelijk van een aantal factoren afhankelijk, zoals hoeveel sprekers zijn er, hoe is de geluidskwaliteit, dient het een woordelijke of letterlijke transcriptie te worden en hoe snel heeft u de transcriptie nodig? Wij sturen u altijd een vrijblijvende offerte, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands

Waarom kiezen klanten voor BeeCommunication?

Tijdige levering

Wij houden ons aan de afspraken

Consistente vertalingen

Door geavanceerde vertaalsoftware

Deskundigheid

Al meer dan 10 jaar ervaring

Flexibiliteit

Wij denken proactief met u mee

Stuur ons een bericht

    De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.