VERTAALDE BOEKEN

Crash course programmeren in Python

Crash course programmeren in Python

Paperback, zwart-wit uitgave | 584 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands vanuit het Engels

Crash Course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Leer in korte tijd programma’s schrijven, problemen oplossen en laat programma’s ook werken.

In de eerste helft van het boek komen basis programmeerconcepten aan de orde, zoals het maken van lijsten, woordenboeken, classes en lussen, en wordt het schrijven van duidelijke en leesbare code aangeleerd met oefeningen over ieder onderwerp. Daarnaast leer je hoe je programma’s interactief maakt en hoe je code test op veiligheid voordat je het aan een project toevoegt.

In de tweede helft gebruik je deze kennis voor het maken van drie projecten: een arcade game geïnspireerd op Space Invaders, datavisualisatie met de bibliotheken van Python en een eenvoudige webapp.

Dit boek is geschikt voor iedereen die serieus overweegt om zich te verdiepen in programmeren. Het boek helpt je op weg en leert je in snel tempo programma’s maken. Ga nu aan de slag met coderen!

Arduino Project Handboek

Arduino Project Handboek

Paperback, full colour | 264 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands vanuit het Engels

Het Arduino Project Handboek is een boek voor beginnende gebruikers van Arduino (ook wel Genuino genoemd). Arduino is een opensource-computerplatform dat bedoeld is voor het ontwerpen van slimme en creatieve objecten. Het boek is volledig in kleur en laat je 25 leuke en interactieve projecten bouwen.

Er wordt gewerkt met ledjes, sensoren, motoren, LCD schermen, antiblokkeersystemen en zelfs zekeringen om daarmee projecten te bouwen zoals een bewegingsmelder, een draadloos scansysteem voor identiteitskaarten, een ultrasone robot, een weerstation, videospellen voor LCD schermen en een raketwerper.

Elk project bevat gedetailleerde instructies, een gemakkelijk te volgen schakelschema en de volledige code. Tegen het einde van het boek zal je je comfortabel genoeg voelen met Arduino om je eigen apparaten te ontwerpen en aan te passen.

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps

Paperback, full colour | 336 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands vanuit het Engels

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps. Hierbij maak je gebruik van Apple’s krachtige, beginnersvriendelijke programmeertaal Swift. Je werkt in de playground van het gratis programma Xcode, een interactieve omgeving waar je met code kan spelen en daarbij direct het resultaat ziet!

Aan de hand van duidelijke instructies leer je tegelijkertijd ook de basisbeginselen van het programmeren, zoals hoe je informatie opslaat, beslissingen maakt en functies uiteenzet voor het organiseren van code. Je maakt bijvoorbeeld een raadspel en een applicatie om uitnodigingen te versturen.

Als je de basis van het programmeren in Swift kent, bouw je de BirthdayTracker-app, waarmee je verjaardagen opslaat en een herinnering ontvangt als iemand jarig is. Daarna ga je aan de slag met het maken van je eigen spel met een toffe skateboarder die objecten moet ontwijken en punten scoort door al springend gems uit de lucht te halen. Maak kennis met de programmeertaal Swift en stap binnen in de wereld van het programmeren!

Textbook MOS Excel 2016 and 2013 + Extra Exercises

Textbook MOS Excel 2016 and 2013 + Extra Exercises

Paperback | 366 pagina’s | Vertaling naar het Engels vanuit het Nederlands

Excel is a calculation program, also called a ‘spreadsheet program’. Working in Excel is actually like working on a large sheet of graph paper. You can type something in each square (cell). This can be a number, text or date, but also an underlying formula which allows you to perform calculations automatically. Not only can you calculate figures with Excel, you can also select, sort and arrange them. It is therefore an ideal program to create summaries with calculations or to organize lists with data.

The step by step instructions and examples in the book will help you learn to use the program in the most efficient manner. With the additional exercises included in this coursebook you can train yourself to become even more proficient in Excel.

After working through the book you have the opportunity to take the Microsoft Office Specialist ® (MOS) exam. Upon successful completion of this exam, you will receive an official certificate. This is a document that can be important in the workplace and a plus on your resume.

Waarom kiezen onze klanten voor BeeCommunication?

Uitstekende kwaliteit

Wij zijn trots op ons werk en op onze vertalingen. Wij denken graag met onze klanten mee om hun boodschap zo helder mogelijk over te brengen aan hun doelgroep. Wij hechten aan kwaliteit boven kwantiteit en besteden veel aandacht aan al onze vertalingen. Onze klanten waarderen onze nauwgezetheid en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Betaalbare vertalingen

Wij zijn geen vertaalbureau waar u te maken heeft met projectmanagers, dure kantoorruimte en andere overheadkosten. Wij zijn freelancers en investeren niet in dure panden of poespas. Wij investeren in technologische hulpmiddelen, zoals vertaalsoftware, waarmee wij onze vertalingen consistent en efficiënt kunnen verwerken.

Vlotte communicatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 via 06-27028768. U kunt ons altijd een e-mail sturen via info@beecommunication.nl. Als dat nodig is, helpen wij u ook buiten kantoortijden met een dringende opdracht. Wij denken graag met u mee en proberen u zo snel mogelijk te helpen met al uw vertalingen.

Een offerte aanvragen

Wilt u een tekst laten vertalen? Vraag dan via het contactformulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dezelfde dag nog contact met u opnemen. Heeft u haast? U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06-27028768. Ons e-mailadres is info@beecommunication.nl.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Menu