MEERTALIGE WEBSITE

Wij bouwen voor u een meertalige website in WordPress

Naast vertaalwerkzaamheden maken wij via ons andere bedrijf, BeeWebdesign, WordPress-websites. Wij kunnen uw website niet alleen bouwen, maar ook in meerdere talen beschikbaar maken voor uw (internationale) klanten. Door middel van een plug-in voor WordPress is de hele website in elke gewenste taal te lezen voor uw bezoeker en potentiële klant. Bekijk via deze link een portfolio van BeeWebdesign met daarin enkele voorbeelden van meertalige websites in WordPress.

Klanten in hun eigen taal aanspreken: meer bereik

BeeCommunication kan u helpen om uw product(en) of dienst(en) ook aan potentiële klanten die geen Nederlands kunnen lezen te verkopen. Wij kunnen u helpen uw teksten te vertalen naar het Engels en Chinees. Via ons netwerk van freelance vertalers kunnen wij daarnaast uw website ook vertalen naar het Frans, Duits, Spaans, etc. Hebt u interesse in een (nieuwe) website in meerdere talen? Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!

WIE VERZORGT UW WEBSITE

Bart Roelands - BeeCommunication

Hallo, ik ben Bart Roelands. Naast het vertalen van teksten vanuit het Engels naar het Nederlands en vice versa houd ik me ook bezig met het bouwen van websites en webwinkels. Een meertalige website bouw ik in WordPress met behulp van de WPML-plugin. Hebt u interesse in een website in meerdere talen? Dan hoor ik graag van u om de mogelijkheden te bespreken.

Bart Roelands is mede-eigenaar van BeeCommunication en vertaalt naar en vanuit het Engels.

Waarom kiezen onze klanten voor BeeCommunication?

Uitstekende kwaliteit

Wij zijn trots op ons werk en op onze vertalingen. Wij denken graag met onze klanten mee om hun boodschap zo helder mogelijk over te brengen aan hun doelgroep. Wij hechten aan kwaliteit boven kwantiteit en besteden veel aandacht aan al onze vertalingen. Onze klanten waarderen onze nauwgezetheid en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Betaalbare vertalingen

Wij zijn geen vertaalbureau waar u te maken heeft met projectmanagers, dure kantoorruimte en andere overheadkosten. Wij zijn freelancers en investeren niet in dure panden of poespas. Wij investeren in technologische hulpmiddelen, zoals vertaalsoftware, waarmee wij onze vertalingen consistent en efficiënt kunnen verwerken.

Vlotte communicatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 via 06-27028768. U kunt ons altijd een e-mail sturen via info@beecommunication.nl. Als dat nodig is, helpen wij u ook buiten kantoortijden met een dringende opdracht. Wij denken graag met u mee en proberen u zo snel mogelijk te helpen met al uw vertalingen.

Een offerte aanvragen

Wilt u een tekst laten vertalen? Vraag dan via het contactformulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dezelfde dag nog contact met u opnemen. Heeft u haast? U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06-27028768. Ons e-mailadres is info@beecommunication.nl.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Menu