ENGELSE VERTALINGEN

Engelse vertalingen, ook voor u?

Wij vertalen uw correspondentie, zakelijke contracten, teksten voor producten of diensten en nog veel meer vanuit het Engels naar het Nederlands of andersom. Engels is bij uitstek een taal die geschikt is voor internationaal ondernemen. U wilt een internationaal publiek bereiken met Engelse teksten voor uw product? Of heeft u een buitenlandse zakenpartner waarmee u een Engelstalige overeenkomst af wenst te sluiten? Dan kan BeeCommunication u daar uitstekend bij van dienst zijn! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor al uw Engelse vertalingen.

Correspondentie, websites en meer

BeeCommunication vertaalt uw teksten vanuit en naar het Engels. Wij vertalen uw bedrijfspresentatie, uw websites, teksten voor folders over uw product of dienst, een PowerPoint-presentatie voor een beurs in het buitenland en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor Engelse vertalingen vertalen van correspondentie, algemene teksten, contracten en andere (niet-beëdigde) juridische teksten, marketing, toerisme en nog veel meer. Wij vertalen geen medische of technische onderwerpen. Voor alle overige onderwerpen zijn wij u graag van dienst.

WIE VERZORGT UW VERTALING

Bart Roelands - BeeCommunication

Hallo, ik ben Bart Roelands. Ik verzorg de vertalingen van en naar het Engels en het proeflezen van alle Nederlandse vertalingen. Ik heb voordat wij BeeCommunication begonnen werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, als Market Analyst, Product- en Category Manager voor consumentenelektronica. Ik werk nu met veel plezier als freelance vertaler in ons eigen bedrijf.

Bart Roelands is mede-eigenaar van BeeCommunication en vertaalt naar en vanuit het Engels.

Waarom kiezen onze klanten voor BeeCommunication?

Uitstekende kwaliteit

Wij zijn trots op ons werk en op onze vertalingen. Wij denken graag met onze klanten mee om hun boodschap zo helder mogelijk over te brengen aan hun doelgroep. Wij hechten aan kwaliteit boven kwantiteit en besteden veel aandacht aan al onze vertalingen. Onze klanten waarderen onze nauwgezetheid en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Betaalbare vertalingen

Wij zijn geen vertaalbureau waar u te maken heeft met projectmanagers, dure kantoorruimte en andere overheadkosten. Wij zijn freelancers en investeren niet in dure panden of poespas. Wij investeren in technologische hulpmiddelen, zoals vertaalsoftware, waarmee wij onze vertalingen consistent en efficiënt kunnen verwerken.

Vlotte communicatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 via 06-27028768. U kunt ons altijd een e-mail sturen via info@beecommunication.nl. Als dat nodig is, helpen wij u ook buiten kantoortijden met een dringende opdracht. Wij denken graag met u mee en proberen u zo snel mogelijk te helpen met al uw vertalingen.

Een offerte aanvragen

Wilt u een tekst laten vertalen? Vraag dan via het contactformulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dezelfde dag nog contact met u opnemen. Heeft u haast? U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06-27028768. Ons e-mailadres is info@beecommunication.nl.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Menu