Engelse vertalingen
van al uw zakelijke teksten

Zoekt u een professionele vertaler Engels?
Wij vertalen vanuit en naar het Engels.
Van zakelijke contracten tot aan handleidingen.

Engelse vertalingen
van contract tot handleiding

Onze vertaler Engels, de heer Bart Roelands, vertaalt uiteenlopende onderwerpen vanuit en naar het Engels. Denk hierbij aan (niet-beƫdigde) juridische documenten zoals zakelijke contracten, arbeidsovereenkomsten, privacybeleid, algemene voorwaarden tot aan handleidingen van consumentenelektronica en zelfs educatieve boeken. Heeft u een tekst die u vanuit of naar het Engels vertaald wilt hebben? Laat het deskundig vertalen door een ervaren vertaler Engels.

BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands
BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands

Teksten die vlot lezen en uw boodschap helder overbrengen

Belangrijk aan een vertaling is dat die niet als een vertaling klinkt of leest. In sommige gevallen zoals bij juridische teksten gaat het vanzelfsprekend wel om een strakke 1:1 weergave van feiten en dergelijke, maar bij commerciĆ«le teksten voor marketing en reclame mag de brontekst eigenlijk niet meer “opvallen”. Wij schrijven uw tekst in de doeltaal zodanig dat het vlot en als een eigen tekst leest, niet als een letterlijke vertaling. Wij brengen uw boodschap helder over op uw doelgroep in de taal die zij spreken.

Wij verzorgen ook vertalingen van educatieve boeken

De afgelopen jaren hebben we in opdracht van een uitgeverij gewerkt aan de vertalingen van enkele educatieve boeken, onder meer over het programmeren van je eigen iPhone en iPad apps en het werken met Arduino. Voor het vertalen van boeken kunt u dus zeker bij ons terecht. Bekijk op de pagina “Boeken” de titels en een korte omschrijving van de boeken die inmiddels door Bart Roelands vertaald zijn. Hebt u een boek dat u graag wilt laten vertalen? Dan zijn wij u daar graag mee van dienst.

BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands

Waarom kiezen klanten voor BeeCommunication?

Tijdige levering

Wij houden ons aan de afspraken

Consistente vertalingen

Door geavanceerde vertaalsoftware

Deskundigheid

Al meer dan 10 jaar ervaring

Flexibiliteit

Wij denken proactief met u mee

Stuur ons een bericht

    De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.