CHINESE VERTALINGEN

Belangrijke handelspartner

Zoals dagelijks in het nieuws te lezen is, is China een belangrijke handelspartner voor het Westen. Ook voor Nederland is de handel met China van groot belang. Veel producten zijn “Made in China” en worden naar Europa geëxporteerd. Misschien bent u van plan om zaken te gaan doen met een bedrijf uit China, om Chinese producten te importeren en hier te gaan verkopen. Of misschien heeft u een product of dienst om in China aan te bieden. BeeCommunication helpt u met uw zakelijke correspondentie en Chinese vertalingen, om zo bijvoorbeeld afspraken te maken met uw Chinese partner of leverancier. Wij kunnen u helpen bij het foutloos vertalen van uw brieven of e-mails aan uw Chinese handelspartner en om uw communicatie soepel en helder te laten verlopen.

Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees in Chinese vertalingen

In China worden veel verschillende dialecten gesproken. In het algemeen kunnen we stellen dat de standaardtaal het Mandarijn is. In de schrijftaal is dat het Vereenvoudigd Chinees (in het Engels: Simplified Chinese). In het zuiden van China, en bijvoorbeeld ook in Hong Kong, wordt Traditioneel Chinees gebruikt. Zoals de naam al aanduidt is het Vereenvoudigd Chinees een wat versimpelde vorm van de Traditioneel Chinese tekens. U kunt bij ons terecht voor beide taalvarianten. Uw teksten kunnen dus vertaald worden vanuit en naar het Vereenvoudigd Chinees en het Traditioneel Chinees.

WIE VERZORGT UW VERTALING

Mevrouw Chan - BeeCommunication

Hallo, ik ben Mimi Chan. Ik verzorg de vertalingen van en naar het Chinees voor BeeCommunication. In 2010 zijn wij samen begonnen als freelance vertalers. Ik vind het werken met verschillende soorten klanten boeiend. Elke vertaling brengt weer nieuwe producten of diensten waarvoor een Chinese vertaling nodig is. Wie weet is uw tekst de volgende vertaling waar ik aan werk! Als native speaker Chinees kan ik uw Chinese vertalingen uitstekend verzorgen, omdat ik de nuances van deze taal begrijp.

Mimi Chan is mede-eigenaar van BeeCommunication en vertaalt naar en vanuit het Chinees.

Waarom kiezen onze klanten voor BeeCommunication?

Uitstekende kwaliteit

Wij zijn trots op ons werk en op onze vertalingen. Wij denken graag met onze klanten mee om hun boodschap zo helder mogelijk over te brengen aan hun doelgroep. Wij hechten aan kwaliteit boven kwantiteit en besteden veel aandacht aan al onze vertalingen. Onze klanten waarderen onze nauwgezetheid en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Betaalbare vertalingen

Wij zijn geen vertaalbureau waar u te maken heeft met projectmanagers, dure kantoorruimte en andere overheadkosten. Wij zijn freelancers en investeren niet in dure panden of poespas. Wij investeren in technologische hulpmiddelen, zoals vertaalsoftware, waarmee wij onze vertalingen consistent en efficiënt kunnen verwerken.

Native speaker Chinees

Onze vertaler Chinees is een native speaker, mevrouw Chan. Zij heeft de taal met de paplepel ingegoten gekregen en beheerst dus de finesses van de Chinese taal. Mevrouw Chan vertaalt zowel naar het Vereenvoudigd als het Traditioneel Chinees. U bent dus verzekerd van een deskundige vertaling door een vertaler met Chinees als moedertaal.

Een offerte aanvragen

Wilt u een tekst laten vertalen? Vraag dan via het contactformulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dezelfde dag nog contact met u opnemen. Heeft u haast? U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06-27028768. Ons e-mailadres is info@beecommunication.nl.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Menu