Wij vertalen al uw
educatieve boeken

Bekijk ons portfolio vertaalde boeken.
Ook uw educatieve boek laten vertalen?
Wij helpen u graag met het vertalen van uw boek.

Textbook MOS Excel 2016 and 2013 + Extra Exercises

Paperback | 366 pagina’s | Vertaling naar het Engels vanuit het Nederlands

Excel is a calculation program, also called a ‘spreadsheet program’. Working in Excel is actually like working on a large sheet of graph paper. You can type something in each square (cell). This can be a number, text or date, but also an underlying formula which allows you to perform calculations automatically. Not only can you calculate figures with Excel, you can also select, sort and arrange them. It is therefore an ideal program to create summaries with calculations or to organize lists with data.

Textbook MOS Excel 2016 and 2013 + Extra Exercises
Arduino Project Handboek

Arduino Project Handboek

Paperback, full colour | 264 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands vanuit het Engels

Het Arduino Project Handboek is een boek voor beginnende gebruikers van Arduino (ook wel Genuino genoemd). Arduino is een opensource-computerplatform dat bedoeld is voor het ontwerpen van slimme en creatieve objecten. Het boek is volledig in kleur en laat je 25 leuke en interactieve projecten bouwen.

Er wordt gewerkt met ledjes, sensoren, motoren, LCD schermen, antiblokkeersystemen en zelfs zekeringen om daarmee projecten te bouwen zoals een bewegingsmelder, een draadloos scansysteem voor identiteitskaarten, een ultrasone robot, een weerstation, videospellen voor LCD schermen en een raketwerper.

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps

Paperback, full colour | 336 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands vanuit het Engels

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps. Hierbij maak je gebruik van Apple’s krachtige, beginnersvriendelijke programmeertaal Swift. Je werkt in de playground van het gratis programma Xcode, een interactieve omgeving waar je met code kan spelen en daarbij direct het resultaat ziet!

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps
Crash course programmeren in Python

Crash course programmeren in Python

Paperback, zwart-wit uitgave | 584 pagina’s | Vertaling naar het Nederlands vanuit het Engels

Crash Course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Leer in korte tijd programma’s schrijven, problemen oplossen en laat programma’s ook werken.

Dit boek is geschikt voor iedereen die serieus overweegt om zich te verdiepen in programmeren. Het boek helpt je op weg en leert je in snel tempo programma’s maken. Ga nu aan de slag met coderen!

Waarom kiezen klanten voor BeeCommunication?

Tijdige levering

Wij houden ons aan de afspraken

Consistente vertalingen

Door geavanceerde vertaalsoftware

Deskundigheid

Al meer dan 10 jaar ervaring

Flexibiliteit

Wij denken proactief met u mee

Stuur ons een bericht

    De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.