ANDERE TALEN

Duits, Spaans, Italiaans en Frans

Door een jarenlange samenwerking met andere freelance vertalers, in een kleine pool van collega’s met wie wij regelmatig aan gezamenlijke projecten werken, kunnen wij ook vertalingen aanbieden in de volgende talencombinaties:

  • Duits naar Nederlands
  • Nederlands naar Duits
  • Spaans naar Nederlands
  • Nederlands naar Spaans
  • Italiaans naar Nederlands
  • Nederlands naar Frans
  • Frans naar Nederlands

Translators’ Association

Wij werken samen met de vertalers in ons collectief Translators’ Association. Door de nauwe samenwerking zijn wij uitstekende op elkaar ingespeeld en kunnen wij meertalige projecten voor u verzorgen. Heeft u een website die u niet alleen naar het Engels, maar ook naar het Spaans of Duits vertaald wilt hebben? Dan kunt u via één aanspreekpunt toch alle gewenste talen door ons laten vertalen. BeeCommunication neemt u alle zorg uit handen, zodat u die tijd aan uw onderneming kunt besteden.

Meer informatie over de Translators’ Association vindt u op de website: www.translatorsassociation.eu.

Voorkom miscommunicatie door taalproblemen

U doet bijvoorbeeld zaken met een Chinees bedrijf, maar er gaat iets niet goed. Wij kunnen u dan helpen met uw correspondentie in het Chinees, zodat u helder kunt communiceren met uw zakenpartner. Enkele andere voorbeelden: u heeft een document nodig in een andere taal, of u gaat producten of diensten in het buitenland promoten. Dan wilt u dat uw beoogde doelgroep of potentiële klanten meteen snappen wat u bedoelt.

BeeCommunication kan u hiermee van dienst zijn. Wij brengen uw boodschap in de doeltaal over of vertalen uw documenten vanuit een andere taal naar het Nederlands. Wij besparen u kostbare tijd en zorgen dat uw internationale correspondentie probleemloos verloopt.

Waarom kiezen onze klanten voor BeeCommunication?

Uitstekende kwaliteit

Wij zijn trots op ons werk en op onze vertalingen. Wij denken graag met onze klanten mee om hun boodschap zo helder mogelijk over te brengen aan hun doelgroep. Wij hechten aan kwaliteit boven kwantiteit en besteden veel aandacht aan al onze vertalingen. Onze klanten waarderen onze nauwgezetheid en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Betaalbare vertalingen

Wij zijn geen vertaalbureau waar u te maken heeft met projectmanagers, dure kantoorruimte en andere overheadkosten. Wij zijn freelancers en investeren niet in dure panden of poespas. Wij investeren in technologische hulpmiddelen, zoals vertaalsoftware, waarmee wij onze vertalingen consistent en efficiënt kunnen verwerken.

Vlotte communicatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 via 06-27028768. U kunt ons altijd een e-mail sturen via info@beecommunication.nl. Als dat nodig is, helpen wij u ook buiten kantoortijden met een dringende opdracht. Wij denken graag met u mee en proberen u zo snel mogelijk te helpen met al uw vertalingen.

Een offerte aanvragen

Wilt u een tekst laten vertalen? Vraag dan via het contactformulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dezelfde dag nog contact met u opnemen. Heeft u haast? U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06-27028768. Ons e-mailadres is info@beecommunication.nl.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Menu